VRIJWILLIGER WORDEN

In Nederland zijn veel zwangere poezen en moederpoezen die hulp nodig hebben. Poezen worden soms zwanger aan hun lot overgelaten. Kittens worden geboren zonder zorg van een betrokken baasje en in andere noodsituaties. U bent als vrijwilliger ontzettend belangrijk voor ons, onmisbaar zelfs. U als vrijwilliger zorgt voor moederpoes en kittens bij u thuis. Want zonder uw hulp kunnen we maar een beperkt aantal poezen hulp bieden.

Meldt u zich nu aan als vrijwilliger bij Stichting Kittenplace. Deel deze onvergetelijke ervaring.

Dit kan via: info@stichtingkittenplace.nl

08-05-20: Wij worden momenteel overspoeld door aanmeldingen als gastgezin. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Hierdoor hebben wij besloten om op dit moment even een stop in te lassen voor nieuwe aanmeldingen. De lopende aanmeldingen zullen worden behandeld en bij geschiktheid komt u dan op onze “wachtlijst” te staan.